Belichting stops

ModeratorCOLON Global Moderators

Forumregels
In dit (sub)forum gelden aanvullende huisregels.
BUTTON_POST_REPLY
Suunto

Op creatieve stand M op mijn 300D blijft de belichting stop op -2 staan en krijg deze niet meer veranderd, kan ook ik boek niet vinden hoe en wat. Wie helpt.
Suunto

Ja, dat weet ik, doch op stand M werkt dat dus niet, zie maar de handleiding. Op alle andere creatieve standen wel, maar op M blijt tie op -2 staan dus ...[censored].
Motordigitaal schreefCOLON
Suunto schreefCOLONOp creatieve stand M op mijn 300D blijft de belichting stop op -2 staan en krijg deze niet meer veranderd, kan ook ik boek niet vinden hoe en wat. Wie helpt.
Zie blz 75 van de handleiding.
Klaas
Canon shooter pro+
Canon shooter pro+
BerichtenCOLON 3420
GeregistreerdCOLON 23 Aug 2004 13:36
WoonplaatsCOLON Nunspeet
CONTACTCOLON

Waarschijnlijk is het gewoon veel te donker in de omgeving waar jij bent. In stand M moet je zelf de instellingen goedzetten. Kijk eens welke waarden de camera geeft als hij in P staat en stel daarna diezelfde waarden in bij M. De sluitertijd stel je in door gewoon aan het wieltje te draaien, het diafragma door terwijl je Av +/- indrukt aan het wieltje te draaien. Als je nu op exact dezelfde scene richt zou de meter in het midden moeten staan.
In M is het een ouderwetse belichtingsmeter en werkt hij dus NIET zoals in andere standen.
Groetjes, Klaas Lingbeek- van Kranen
[size=75] [url]http://www.digitalrebel.nl[/url] - [url=http://www.digitalrebel.nl/equipment.html]Equipment(klik meer info)[/url] - [url=http://www.istockphoto.com/lingbeek]IStockPhoto Portfolio[/url] [/size]
BUTTON_POST_REPLY

Terug naar