[VERZAMELTOPIC] Canon Speedlite 430EX III-RT

Datastorage, flitsers, filters, macro, tassen, statieven en alle overige accessoires

ModeratorCOLON Global Moderators

Forumregels
In dit (sub)forum gelden aanvullende huisregels.
BUTTON_POST_REPLY
Gebruikers-avatar
MarcoEOS550D
Moderator
Moderator
BerichtenCOLON 8042
GeregistreerdCOLON 03 Sep 2010 16:47

Nu te pre-orderen: de nieuwe Canon Speedlite 430EXIII-RT. Prijs: € 345,00, tegen € 249,00 voor de oude 430EXII.

Een citaat van Cameranu.nl:
Canon Speedlite 430EX III flitser

De Canon Speedlite 430EX III is een compacte, maar toch krachtige flitser voor gebruik op de camera én off-camera. De 430EX III is, net als de Canon 600EX-RT, voorzien van een ingebouwde RF-flitsbediening voor betrouwbare aansturing van off-camera flitsers tot op een afstand van wel dertig meter en hoeft daarbij niet perse in het zicht van de camera te staan. Er zijn 15 frequentiekanalen beschikbaar. U kiest gewoon het kanaal met de beste ontvangst op de locatie waar u opnames maakt.

Belichting met meerdere flitsers
U kunt tot 15 Speedlite 430EX III flitsers tegelijk gebruiken voor multi-flitsfotografie met dramatische effecten, perfect voor het fotograferen van grote objecten, interieurs of het maken van zeer fraaie en onderscheidende portretfoto's. Flitsers kunnen worden geplaatst in één van drie groepen (tot vijf bij RF-bediening), die afzonderlijk of allemaal gelijktijdig kunnen worden bediend.

E-TTL II-flitsmeting
Of de Speedlite 430EX III nu gebruikt wordt op de camera of op afstand, Canon’s E-TTL II-flitsmeting zorgt elke keer weer voor de juiste belichting. In de instelling high-speed flitssynchronisatie kan de Canon 430EX III op elke sluitersnelheid werken, ideaal voor invulflitslicht op zonnige dagen. En waarom zou u de instelling tweede gordijnsynchronisatie of stroboscopisch flitsen niet eens gebruiken voor speciale belichtingseffecten?

Snelle, krachtige bediening
Met een richtgetal van 43 is de Speedlite 430EX III krachtig genoeg om grote oppervlaktes te belichten, ook als licht wordt weerkaatst tegen wanden en plafonds. Vier AA LR6-batterijen zorgen voor stil opladen in slechts 0.1 seconde. Richt de flitskop van de Speedlite 430EX III omhoog of zijwaarts om het flitslicht te weerkaatsen tegen plafonds of wanden voor zachtere portretbelichting. Met de zoomkop kan de hoek van bereik worden afgestemd op het gebruikte objectief om de effectiviteit van de flitser te optimaliseren.

Kenmerken
- Voorzien van een ingebouwde RF-flitsbediening voor aansturing van off-camera flitsers
- Zeer krachtige compacte flitser met een richtgetal van 43
- Verticale rotatie van 90 en horizontale rotatie van 330 graden
- Snelle ontgrendeling en vergrendeling
- Inclusief kleurfilter

De volgende accessoires worden standaard meegeleverd:
- Canon SBA-E2 bouncekap
- Canon SCF-E2 kleurfilter
- Flitsvoetje
- Opbergtasje
- Nederlandstalige handleiding
- Afkomstig van Canon Nederland
- Twee jaar garantie
Afbeelding
Afbeelding
Eos 80D, EF 100mm L Macro IS USM, EF-S 10-22mm USM, EF-S 17-55mm IS USM, EF 100-400mm L IS USM, EF 50mm f-1.4 USM, Speedlite 320EX, RC-6, Powershot S120
Marco Weening Fotografie
BUTTON_POST_REPLY

Terug naar